Velkommen til denne del af min hjemmeside som handler om projektet  Wise Women. Jeg hedder Signe og jeg er glad for, at du er her og håber du har lyst til at læse mere og måske kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få en mentor.

Jeg er projektleder for Wise Women, ansat af Frivilligcenter Helsinge til at gennemføre projektet til gavn for unge piger i Gribskov og omegn.

Wise Women er et mentorprojekt for piger i alderen 15-20 år (i udgangspunktet, men er du 14 eller fylder du snart 21 så kom bare med alligevel - der er plads til dig uanset). Idéen med projektet er at give dig, som ung pige, en støtte i form af en frivillig livserfaren kvinde, som har tid og lyst til at lytte til dig. Måske har du nogle særlige udfordringer du bøvler med i dit liv, eller også er du "bare" helt almindeligt presset af de mange indre og ydre krav der findes i dag, fx i forhold til karakterer, udseende, sociale medier osv. Måske føler du dig stresset over alt det du skal nå og alle de forventninger du selv og andre har til dig.

Ved at deltage i Wise Women vil du få en mentor som du kan læne dig op af, tale med og søge støtte hos i forhold til at lære at stå stærkt i dig selv og blive i stand til at håndtere stress og de udfordringer du møder i dit liv.


Mentorskabet består af det individuelle møde mellem dig og din mentor, typisk som en walk and talk én til to gange om måneden. Derudover arrangerer jeg en fælles aktivitet ca. én gang om måneden for dig og din mentor sammen med de øvrige mentorer og mentees i projektet. Disse aktiviteter foregår ude i naturen og er en mulighed for at være en del af Wise Women-fællesskabet, hvor du lærer redskaber til at håndtere stress og udfordringer i livet og bliver inspireret til at bruge naturen som et sted hvor man kan hente ro, balance og overskud.


Wise Women er for dig der har lyst til:

  • At få en fortrolig mentor som lytter og hjælper dig.
  • At lære om måder at tackle stress og pres ved hjælp af naturen.
  • At lære at stå stærkt i dig selv og få redskaber til at håndtere udfordringer i livet.
  • At få gode og inspirerende oplevelser i naturen med Wise Women-fællesskabet.


Du vil først få en samtale med mig for at vi kan finde den helt rigtige mentor til dig. Og lige nu er du jo landet på min hjemmeside, så her kan du også læse mere om hvem jeg er og hvorfor jeg bruger naturen så meget i forhold til at få det godt. 


Kontakt mig ved at sende en SMS på 61261062, eller via messenger til "Signe Narp" - eller se mere om Wise Women og få naturinspiration til bedre mental sundhed på min instagram: