Samarbejd med Naturhjælp

Som tidligere underviser i gymnasiet har jeg en stor passion for formidling både til grupper og individuelt. Jeg er god til at tilrettelægge forløb og sessioner til specifikke målgrupper, og disse kompetencer bruger jeg nu også i Naturhjælpen. Jeg samarbejder med flere forskellige institutioner og organisationer, og mit fokus er på at bringe naturen i spil til gavn for den mentale sundhed, i særdeleshed i forhold til ungdommen.


Har din institution, arbejdsplads eller organisation brug for et lærerigt pusterum i naturen, så tøv ikke med at kontakte mig. Læs mere her om de projekter jeg er tilknyttet eller tidligere har arbejdet med.

Gribskov Ungdomsskole

Jeg samarbejder med Ungdomsskolen om at udbyde forløb i naturen for unge i alderen 15-20 år fx med fokus på forebyggelse af stress eller fokus på at fremme motivation og afhjælpe skoletræthed. På disse hold arbejder vi med at bruge naturen som et præstationsfrit rum, hvor der er plads til at genfinde balance og opleve ro i et travlt ungdomsliv.

Frivilligcenter Helsinge

Jeg er hyret ind som projektleder på et naturinspireret mentorprojekt for unge piger i Gribskov, som Frivilligcentret kører. I den forbindelse tager jeg både samtaler med kommende mentorer og mentees i naturen, og jeg arrangerer fællesaktiviteter for hele gruppen med udgangspunkt i naturen. Læs meget mere om Wise Women her:

Gribskov Gymnasium

I samarbejde med idrætslærer Anne-Mette Reiche fra Gribskov Gymnasium laver jeg skræddersyede naturoplevelser med gymnasieelever, fx som en del af elevernes idrætsundervisning. Fokus er på mental sundhed, og vi arbejder typisk med åndedræt og det parasympatiske nervesystem i forbindelse med guidede sanseoplevelser og meditation i naturen.

DGI - Gribskov Går Sammen

Jeg er frivillig gåvært i projektet Gribskov Går Sammen, som DGI Nordsjælland og Gribskov Kommune står bag. Her arrangerer jeg ind imellem stillevandringer for alle interesserede. Derudover samarbejder jeg med DGI i forhold til at engagere gymnasieelever fra Gribskov Gymnasium i projektet - bl.a. ved oplæg og ture i naturen med fokus på mental sundhed.

Gribskov Kommune

Jeg samarbejder med naturvejleder Thomas Lindum fra Gribskov Kommune i forskellige sammenhænge. Bl.a. ved at lave meditative vandringer i naturen for grupper af ansatte i kommunen i forbindelse med personalearrangementer. Her kan fokus være på at give de ansatte en afstressende oplevelse og redskaber til selv at modvirke stress i hverdagen.

Helsingør Gymnasium

Jeg har arbejdet med stressforebyggelse blandt gymnasiepiger i en gruppe på min tidligere arbejdsplads HG. Gruppeforløbet foregik i skoven med fokus på at lære redskaber til at skabe ro i en stresset hverdag, og tackle indre og ydre forventningspres, samt angstsymptomer, depressionssymptomer og stresssymptomer ved hjælp af naturterapeutiske metoder.